Posts by The-Killian

Nitrado now has an official Discord server to bring communities, friends and other gamers together!
Join the Nitrado Community Discord now and share your experiences and knowledge with others!

Click here to go to the Discord Server!

    Vanilla is best.

    I already installed an anti-stasi server and it work perfectly.


    You need the Anti-stasi mission of your choice, preferenced this one on the Steam Workshop : https://steamcommunity.com/sha…ls/?l=french&id=378941393

    Download the mods you want to use (Anti-Stasi use Vanilla by default but there are another missions you need to downbload and use RHS for exemple)

    Don't forget to go in your "config files" and make "persistent = 1" on your server.


    If you have another problem, just answer this post ;)

    Hello,


    This is a different problem then,

    I saw that you submitted a ticket to the support team. I now see that your server is in suspend. Can't help you anymore sorry.

    For this kind of problem, the best is to contact the support team directly they can have access to your server and see what's wrong.


    Regards,

    Hello,

    You have 2 methods :


    1st. You connect to your server in admin and you the command "#missions" and select the "Warlord" mission of your choice on the island of your choice (and available).


    2nd if you want to launch your server directly on the Warlord Mission, you can edit the config files and in the "// MISSION CYCLE" put the name of the Warlord Mission. Then the server will now restart with the Warlord mission everytime he get restart.

    Bonjour,


    Normalement cela devrait fonctionner, comment avez-vous testé si cela prenait en compte les changements (possible qu'en 1.2b il y ait des soucis?)

    Avez-vous suivis la procédure expliqué dans le "main_config.sqf" ?


    Je vous conseillerais 2 choses :

    1- Essayer avec une autre mission Wasteland sous la même version que le serveur (voir si il ne s'agit pas d'un soucis de Mission)

    2- Contacter le forum officiel du mod Wasteland pour leur expliquer votre problème et trouver une solution sans doute plus rapidement que chez nous : A3Wasteland Forums - Index

    (Oui nous ne sommes que les hébergeurs serveurs)


    Tenez nous au courant.

    Bonjour,


    Avez-vous essayé de modifier ce fichier depuis votre FTP directement? C'est le meilleur moyen pour prendre en compte les modifications.


    Pour le problème d'installer des addons Arma 3, il y'a le Wiki qui peut vous être utile : How to add a mod - Nitradopedia EN

    Voir les forums de Bohemia, beaucoups de tutoriel sont trouvable sur internet également.

    Il vous faut simplement mettre le "@MOD" que vous souhaitez dans votre dossier Arma 3 au sein de votre FTP. et les activés dans la ligne de mods additionnels serveurs (Paramètres "Général" de votre interface web).


    Pour la nouvelle version, nos serveurs sont automatiquement mis à jour, cependant au vue de la quantité de jeu mis à jour régulièrement, certaines d'entre elles peuvent-être oublier et dans ce cas là il faut faire un ticket au support pour demander plus d'informations et voir si il est possible de faire la mise à jour plus récente.


    En cas d'aide supplémentaire, n'hésitez pas à faire un ticket au Nitrado Support. ;)

    I am unable to restart my server too and i have spent a lot of time configuring current settings. If I have to reinstall to always fix this problem I won't be using Nitrado forever and I am making a large Lythium Exile server. If there is any other way to fix that problem please post here.

    Hello,


    Which servber are you talking, the one who's in "suspend" on your account or the new one ? The new one is already starting correctly on Exile.

    Please if you have any problem with that, make ticket to the support, they will investigate more deeper the problem.

    Nitrado Support


    Thanks you and good night.

    Regards,

    TheKillian

    Hello Selerna,


    It seems that your problem need to be investigate more with the support of the ticket, Doagen already put your this link : Support | nitrado.net

    Send them a ticket with an explaination of your problem and they will take a look at it when they will receive it.

    Your problem can be caused by anything so...


    And please, don't overreact on the moderator team because they are helping you and trying their best to understand your problem. You are on the Nitrado Forum, looking for help without sended a Ticket to the support. ;)

    Hello,


    You must send a ticket to the support queue here : Nitrado Support and ask for a refund.

    In the same time to rent a Nitrado XBOX server, you must rent it with the Microsoft XBOX Store, there's an Nitrado App on it to rent your server.


    Be advise, Nitrado xbox server can be only purchased on the Nitradop App on XBOX.

    For PS4 & PC servers, that's only on the Nitrado Website.


    Thanks you and have a good day.

    Hello everyone,


    If some of you encounter the problem of getting kicked off the Lobby for "Idles Kick" or anything else, this is a new features on Arma 3 since the last update



    To solve it :

    1. you must go into your Server Config File "Server.cfg"
    2. Scroll to your "// INGAME SETTINGS"
    3. Add the following line :
    Quote

    KickLobbyIdlers = -1;


    According to the test, "-1" value set it "unlimited time" before getting kicked.

    You can put any value you want, 900, 3600...


    Hope it help some of you to solve the problem ! ;)


    ps : This solution works for Vanilla, Altis Life... Any Arma 3 Version/Modpack !

    Hello,


    Right now the server is restarting constantly if you put mod(s) on it.

    Sadly you can't play with mods on Space Engineer on your server at the moment, our techicians are aware of this issue and are working on it.


    Regards,

    Hello Stylin,


    For this kind of request normally you would have submit a new ticket to the support.

    Here's the error why your server don't start :


    This is written in your Log file :

    Quote

    "15:43:43 SteamAPI initialization failed. Steam features won't be accessible!

    15:43:44 Error context CBA_A3;@task_force_radio;@ace;@RHSAFRF;@RHSUSAF;@RHSGREF;@RHSSAF

    15:43:44 ErrorMessage: File config/basic.cfg, line 1: '.': '@' encountered instead of '='"


    You need to check again your addon or modify the line 1 in your "config/basic.cfg"

    Guess this will help you ! ;)

    Avant nos serveurs prenaient en charge les mods et cela fonctionnait.

    A l'heure actuelle si vous mettez un mod sur le serveur celui-ci sera en constant redémarrage.

    C'est pour cela que nos techniciens sont sur ce soucis. ;) (et nous n'avons aucune dates à annoncer concernant un fixe)