Posts by meach3131

Nitrado now has an official Discord server to bring communities, friends and other gamers together!
Join the Nitrado Community Discord now and share your experiences and knowledge with others!

Click here to go to the Discord Server!

    I just called the support number, waited for the 9 callers ahead of me, and talked to the support representative. He told me he'd change some "back end" settings to fix the issue and it would take 20 minutes. He said that after 20 minutes, I could restart my server and it would be fixed. I waited 20 minutes, restarted the server, and I am right back where I started. Infinite restart loop. did a force stop, waited 20 more minutes, restarted, and still nothing. I've only been renting my server for 6 days, but I've seen enough at this point to feel like I wasted my money. Too bad those on Xbox don't have any other choice besides Nitrado for Ark servers.

    I am having the same issue on my Xbox/Microsoft Ark server. I put in support ticket hours ago, but have heard nothing back. You can try to force stop the server and then start it again. Apparently that works sometimes, but it hasn't helped me. It must be an issue on Nitrado's end if this is happening to multiple people.

    I've force stopped it loads of times and submitted a ticket over 6 hours ago and no response

    We're in the same boat then. I went ahead and tried to restore my server from a backup, figuring that a little progress lost was better than everyone on my server not being able to play. The server went ahead and installed the backup and then promptly got stuck in the same restart loop. So I wouldn't recommend going that route.

    I am having the same issue on my Xbox/Microsoft Ark server. I put in support ticket hours ago, but have heard nothing back. You can try to force stop the server and then start it again. Apparently that works sometimes, but it hasn't helped me. It must be an issue on Nitrado's end if this is happening to multiple people.

    Help! My Ark xbox/microsoft server crashed early this morning and won't restart. I can get it to force stop, but then when I try to start it back up again I just get the "the server will now restart" message and it never finishes restarting. I've waited 30+ minutes a number of times before force stopping and starting it again, but nothing changes. I'm wondering if my server issues have to do with the recent love evolved update, but since that was added over 17 hours ago, it seems like that wouldn't be an issue by now.


    I submitted a support ticket several hours ago, but haven't heard anything back.


    I'm at a loss on what to do next. I don't really want to reinstall the server because I don't want everyone to lose all of their progress.