CF and Zomberry Not Working

Nitrado now has an official Discord server to bring communities, friends and other gamers together!
Join the Nitrado Community Discord now and share your experiences and knowledge with others!

Click here to go to the Discord Server!
  • I recently installed CF and Zomberry Admin Tools as per the Tutorial thread in the forums but it seems that ZB is throwing errors and crashing the server at startup. "ZomBerry/AT/scripts/5_Mission/zomberrymenu.c(607): Unknown type 'CallType' " is the specific error but it seems that this is an issue if CF is not loaded correctly? I'm trying to chase the rabbit using google but I can't seem to get this figured out. I added the startup parameter "[email protected];@ZomBerryAdminTools;" (should this have quotes around it in the startup line? I've seen it both ways) at install per the tutorial but nothing seems to work. Is this an issue with the new 1.08 update? I have read that it broke a lot of mods, but then I ask, how are so many other servers up and running still if it broke a bunch of mods?

  • I recently installed CF and Zomberry Admin Tools as per the Tutorial thread in the forums but it seems that ZB is throwing errors and crashing the server at startup. "ZomBerry/AT/scripts/5_Mission/zomberrymenu.c(607): Unknown type 'CallType' " is the specific error but it seems that this is an issue if CF is not loaded correctly? I'm trying to chase the rabbit using google but I can't seem to get this figured out. I added the startup parameter "[email protected];@ZomBerryAdminTools;" (should this have quotes around it in the startup line? I've seen it both ways) at install per the tutorial but nothing seems to work. Is this an issue with the new 1.08 update? I have read that it broke a lot of mods, but then I ask, how are so many other servers up and running still if it broke a bunch of mods?

    Hi swainwa,


    The Mod parameter should have quotes around it if anything within it has a space e.g. if @ZomBerry was called @Zom Berry then you should quote the entire Mod parameter. If there are no spaces in any of your mod names then quotes should not be needed but shouldn't do any harm anyway.


    There should be no need for the ; at the end of the @ZomBerryAdminTools also unless another mod is to follow.


    Did you copy the key files from the mod folders into the servers keys folder etc.?


    I recently installed ZomBerry on a modded DayZ server that I run locally on my machine and have no issues with it loading, and that's with the latest 1.08 update too...


  • I guess you followed my tutorial.

    You said:

    I added the startup parameter "[email protected];@ZomBerryAdminTools;"

    Insert only the following in the webinterface :

    @CF;@ZomBerryAdminTools

    Good spot there Jaeger!

  • I guess you followed my tutorial.

    You said:

    I added the startup parameter "[email protected];@ZomBerryAdminTools;"

    Insert only the following in the webinterface :

    @CF;@ZomBerryAdminTools

    That was it! It wasn't loading CF but would load anything behind the first mod, causing the errors.


    My mistake on treating the dialog box as needing the -mod parameter set, I didn't think it would already be coded in there and all I had to do was add @Mod1.


    Thanks Guys