Can't connect to my server

  • when I get on the 1.7.10 teckit pack I see the server fine put it won't let me join it and then I refresh and it just says pinging or can't connect to server and i've tried about everything that I can think of does anyone have an idea of what I need to do because the support team is a bit too slow (no offense) i'm just trying to get my moneys worth.

  • I would but every time I try to pull it up it says that a problem occurred and if it continues open a support ticket

    Do you mean perhaps the opening of the web interface?

    If a problem occurs when opening the web interface, it is recommended to delete the browser data or the cache.

    Furthermore, it is advisable to try another browser. Chrome, Firefox, Edge, ....

    If the problem persists, the Community Forum is unlikely to help.

  • I would but every time I try to pull it up it says that a problem occurred and if it continues open a support ticket

    Do you mean perhaps the opening of the web interface?

    If a problem occurs when opening the web interface, it is recommended to delete the browser data or the cache.

    Furthermore, it is advisable to try another browser. Chrome, Firefox, Edge, ....

    If the problem persists, the Community Forum is unlikely to help.

    not exactly but it's alright the forums were a last ditch effort to fix the problem and I don't think i'll get anywhere. But honestly thank you for trying to help.

  • Oh, I'm sorry I've misinterpreted the sentence.

    Does the connectivity problem occur on other servers as well?

    Do the modpack on the server and the TechnicLauncher have the same version?

    Is there a connection attempt in the server log?

    Is there a problem with the problem in the TechnicLauncher log?


    With friendly greetings

    xMarcel_x

  • im having the same problem with my infinity evolved skyblock server. there doesn't seem to be any attempt to connect in the logs. im running the same version for the server and the modpack, i was playing just last night.


    ive attached the log for the FTB modpack log file latest - Copy.txt